Internationaal
Is nu 55 jaar...
Jarig: 03 januari 2025

voor 56e verjaardag
Michael Schumacher is een autocoureur uit Duitsland. Michael Schumacher is voornamelijk bekend geworden door zijn carriere in de Formule 1, hij reed meer dan 250 races en hij is meervoudig wereldkampioen F1. Michael Schumacher heeft gereden voor de F1-teams van Jordan, Benetton, Ferrari en Mercedes.

Jos Verstappen

Nationaal
Is nu 52 jaar...
Jarig: 04 maart 2025

voor 53e verjaardag
Jos Verstappen, geboren als Johannes Franciscus Verstappen te Montfort, is een Nederlands autocoureur. Jos Verstappen begon op 8-jarige leeftijd met karten en binnen korte tijd deed hij ook mee aan nationale wedstrijden. Hij is nog steeds regelmatig actief in de kartsport en is nauw betrokken bij de begeleiding van karters, zoals zijn zoon Max Verstappen. In 1984 werd Jos Verstappen Nederlands kampioen bij de junioren. Hij bleef succesvol en won in 1989 een groot aantal internationale races en twee Europese titels. Aan het eind van 1991 maakte Jos Verstappen de overstap naar de autosport. Hij reed vervolgens succesvol in de Formule Ford, Formule Opel Lotus, Formule 3 en won grote wedstrijden zoals de Marlboro Masters en het Duits Formule 3 kampioenschap. In 1994 werd Jos Verstappen in de Formule 1 als test- en reservecoureur aangenomen in het Benetton team en mocht hij zelfs als vervanger enkele races rijden naast 1e coureur Michael Schumacher. Jos Verstappen heeft vervolgens gereden voor Simtek, Foorwork, Tyrrell, Stewart, Arrows, Minardi en reed 107 F1-races en behaalde 2x het podium. Jos Verstappen heeft ook nog gereden voor het A1 GP Team The Netherlands en reed de 24 uur van Le Mans en de Le Mans series.